De Proeverij

In deze proeverij ervaar je als leerkracht een mix van allerlei verschillende ICT-toepassingen voor je groep. Wij zorgen dat je verschillende smaken kunt proeven en ervaren. Aan de hand van de eigen leervraag krijg je een menu voorgeschoteld waarin verschillende aspecten van leren en lesgeven met ICT aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan presenteren, programmeren, ontwerpen, mindmappen, film, foto’s en collages.

In deze proeverij ervaar je als leerkracht een mix van allerlei verschillende ICT-toepassingen voor je groep. Wij zorgen dat je verschillende smaken kunt proeven en ervaren. Aan de hand van de eigen leervraag krijg je een menu voorgeschoteld waarin verschillende aspecten van leren en lesgeven met ICT aan bod komen. Denk bijvoorbeeld aan presenteren, programmeren, ontwerpen, mindmappen, film, foto’s en collages…

Jouw professionalisering staat centraal. Tijdens een voorgesprek met een mediamentor gaan we op zoek naar een invulling die aansluit bij jouw situatie. We bespreken jouw leervraag, ervaringen, wensen en de wederzijdse verwachtingen.