De Speurneuzen – ‘Het mysterie van Mister X’

Wie is Mister X en waar is hij geweest? Deze vragen moeten tijdens dit arrangement beantwoord worden. Zoeken naar aanwijzingen, steeds een stapje verder komen door de oplossingen te combineren en zo de identiteit en locatie van Mister X te achterhalen.

Wie is Mister X en waar is hij geweest? 

Deze vragen moeten tijdens dit arrangement beantwoord worden. Zoeken naar aanwijzingen, steeds een stapje verder komen door de oplossingen te combineren en zo de identiteit en locatie van Mister X te achterhalen.

Dit arrangement laat zien hoe lesinhoud, van bijvoorbeeld rekenen of aardrijkskunde, via uitdagende puzzels aangeboden kan worden. Daarnaast is het toepassen van de 21e-eeuwse vaardigheden een must om de zoektocht tot een goed einde te brengen. Samenwerken, kritisch denken en informatievaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van deze speurtocht.

Willen jullie hier als team mee aan de slag dan kan dat. Samen met je eigen team neem je deel aan dit arrangement. Jullie spelen en ervaren samen het spel, waarna jullie uitgedaagd worden om zelf puzzels te bedenken die direct in je klas gebruikt kunnen worden.