Jonge Kind in het iXperium

Wil jij het iXperium bezoeken met jouw groep, dan kan je kiezen voor één van onze vaste programma’s of voor een programma op maat. Bij onze vaste programma’s staat naast de inhoud steeds aangegeven voor welke groepen het bedoeld is en op welke dagen het programma aangeboden wordt.

Je kunt natuurlijk ook zelf een programma ontwerpen en de ruimtes en devices van het iXperium gebruiken voor de uitvoering. Wij helpen je dan met de benodigde materialen, met eventuele begeleiding en met advies over de te gebruiken devices. Wil je het iXperium bezoeken met je groep, geef dan het gewenste programma en de voorkeursdag(en) door via arnhem@ixperium.nl. Onze medewerkers nemen dan contact op om het bezoek in te plannen.

Tot nader order kunnen we i.v.m. de coronamaatregelen geen groepen in het iXperium ontvangen. Via onze website en nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

De kleine avonturier op reis

  • Voor wie: groep 1&2
  • Tijdsduur: 2 uur (ochtend of middag)
  • Dagen: in overleg

Schiet met een raket naar Mars, ga op safari met het vliegtuig of stap in een tijdmachine en ga terug naar de oertijd! In dit arrangement nemen we de kinderen mee op reis en laten we jou ervaren hoe je thematisch kunt werken met ict. Kinderen gaan zelf actief aan de slag met ict toepassingen die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in jouw onderwijs. Je krijgt zo handvatten en ideeën om ict op een educatieve manier in te zetten voor de allerkleinsten.