Trainingen & Events

Het iXperium is gericht op het professionaliseren van leraren en studenten en daarbij zijn trainingen en events belangrijke middelen.

Wil je meer weten over onze ruime trainingsmogelijkheden, mail naar arnhem@ixperium.nl en wij nemen contact met je op. Het komende jaar bieden wij het volgende aan:

Teamtrainingen

Ben je met je team op zoek naar inspiratie en ondersteuning bij de zoektocht naar de juiste inzet van ict op school, dan is een teamtraining iets voor jullie. We laten de teamleden uitvoerig kennismaken met alle belangrijke devices en we bespreken de eventuele meerwaarde van deze devices. Daarna geven we de ruimte om met het team te overleggen over de stappen die gezet moeten worden op de weg naar een planmatige en doelgerichte inzet van ict. Natuurlijk bieden onze deskundigen jullie daarbij alle hulp. 

Vergaderen in een inspirerende omgeving

Wil je met jouw team, jouw bouw of met je mede-specialisten vergaderen in een ict-rijke omgeving, dan ben je welkom in ons iXperium. Overleggen in een vreemde en uitdagende omgeving brengt het team op andere ideeën. Als energizer tijdens een vergadering of studiedag is het verfrissend met jouw team aan de slag te gaan met onze devices.

Trainingen op maat

Wij verzorgen trainingen op het gebied van ict-basisvaardigheden, informatievaardigheden, mediawijsheid en computational thinking, waarbij wij aansluiten op de vragen van jou of jouw team.

Wisselend aanbod

Ook komend schooljaar bieden wij trainingen en events aan die aansluiten bij de laatste trends. Daarnaast worden regelmatig lezingen en trainingen georganiseerd door aanbieders van soft- en hardware. Ook is er de mogelijkheid om als leraar of student aan te sluiten bij één van onze masterclasses. Als laatste willen we onze specialistendagen, zoals die van de werkgroep Gewoon Speciaal ICT, onder de aandacht brengen. Via de website en onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte.

Wil je ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om je aan te melden.