Vacature Praktijkgerichte (senior) onderzoekers

Wil je je als onderzoeker graag inzetten voor beter onderwijs met ict? Werk je graag in een multidisciplinair team aan verschillende projecten? Dan is dit de functie voor jou! We zoeken per direct enthousiaste teamspelers op onderwijskundig of technologisch gebied met ruime onderzoekservaring.

Wat ga je doen?

Je draagt binnen het onderzoeksprogramma van het iXperium/CoE bij aan praktijkgerichte onderzoeksprojecten in het po, vo, mbo, hbo op het gebied van gepersonaliseerd leren met en over ict. Je voert zelfstandig kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit en begeleidt daarbij collega-onderzoekers, leraren en studenten. Je werkt in de rol van onderzoeker mee in iXperium-designteams, waarin leraren met studenten en onderzoekers ict-rijke leerarrangementen ontwikkelen en onderzoeken.

Je draagt bij aan ontwikkelingen binnen de curricula van de opleidingen, de minor, het honoursprogramma en de master. Als senior onderzoeker werf je nieuwe (onderzoeks-)projecten en geef je leiding aan de uitvoering ervan in verbinding met het werkveld en de opleidingen van de HAN.

In samenwerking met de (associate) lectoren zet je inhoudelijk de koers mee uit binnen het iXperium/CoE op de onderliggende programmalijnen. In de rol van expert draag je, door middel van presentaties, workshops en adviezen, bij aan kennisdeling in relevante netwerken, of samenwerkingverbanden zoals de Onderzoekswerkplaatsen PO en MBO of de iXperiumlabs.

Dit zoeken wij

Voor deze functie zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die middels onderzoek bij willen dragen aan onderwijsinnovatie in relatie tot ict en goed kunnen functioneren in een team van onderzoekers en professionals uit de onderwijspraktijk van po, vo, mbo en hbo. Je hebt aantoonbare affiniteit met en kennis van leren met ict, Gezien de ontwikkelingen in het iXperium/CoE strekt kennis van en ervaring met het hbo tot aanbeveling. Je bent nieuwsgierig, in staat anderen te inspireren, toont ondernemerschap en een innovatieve houding. Je bent in staat je handelen vanuit een reflectieve houding steeds te verbeteren. Je hebt een academisch werk- en denkniveau tot uitdrukking komend in een afgeronde, academische opleiding op onderwijskundig of aanverwant gebied dan wel op technologisch gebied aangevuld met op leren gerichte specialisaties. Je hebt ruime ervaring met kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Een promotie strekt tot aanbeveling. Voor de senior geldt dat je aantoonbare ervaring hebt met werving middels het schrijven van onderzoeksvoorstellen en subsidieaanvragen en dat je een eigen (internationaal) netwerk meebrengt. Je bent in staat om resultaatgericht en communicatief te handelen en onderzoek overtuigend te koppelen aan relevantie voor de praktijk. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en bent een teamspeler. Tot slot beschik je over een goede organisatie- en omgevingssensitiviteit.

Dit bieden we

  • Een zelfstandige en afwisselende functie in een enthousiast team dat hard aan de weg timmert;
  • Een jaarcontract, met uitzicht op verlenging, en vervolgens behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden;
  • Een aanstelling in de functie van Onderzoeker niveau 3 of niveau 2 (senior);
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.892,31 (cao-hbo schaal 11) (onderzoeker niveau 3) of maximaal bruto per maand € 5.564,23 (cao-hbo schaal 12) (senior onderzoeker niveau 2) op basis van fulltime;
  • 8% vakantietoeslag en een 13e maand (8,3%);
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenverzekering via het ABP, collectieve ziektekostenverzekering, (betaald) ouderschapsverlof, onbeperkte sportmogelijkheden voor een kleine bijdrage.
  • Een eigen HAN Academy zodat je volop kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Je kunt tot tot en met 10 september 2019 solliciteren. Richt je motivatiebrief aan mevrouw Annelies Dickhout-Rutten. Voor deze functie moet je een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) kunnen afgeven.

De 1e ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op woensdagochtend 18 september, een eventuele 2e ronde vindt plaats op donderdagochtend 26 september, beiden in Nijmegen.

Vragen over de inhoud van de functie

Annelies Dickhout-Rutten
M 06 49 31 87 60
E-Mail annelies.dickhout@han.nl

Vragen over de sollicitatieprocedure
Susan Willemsen
M 06 55 24 07 04
E-Mail Susan.Willemsen@han.nl