Afscheid nemen van groep 8

Op iXperiumplus.nl hebben we een Eindmusical pagina gemaakt waar je diverse instructieboekjes/kaarten vindt die je hierbij kunnen helpen.

Ook dit jaar is het nog onzeker of er voldoende versoepelingen zijn om het gebruikelijke afscheid van groep 8 door te kunnen laten gaan. Daarbij zijn nog veel vragen onbeantwoord. Mag er straks publiek komen? Hoe kunnen we dit afscheid gedenkwaardig maken?

Op iXperiumplus.nl hebben we een Eindmusical pagina gemaakt waar we diverse instructieboekjes/kaarten verzameld die je hierbij kunnen helpen. Daarnaast kunnen de mediamentoren van het iXperium je ondersteunen bij al je vragen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het afscheid van groep 8 vorm te geven. Denk aan een musical (via film of livestream), een herinneringsfilm (bv. achterwerk in de kast) of een (thuis) pubquiz met leerlingen en hun ouders. Laat kinderen ook eens nadenken over hun afscheid, misschien dat zij wel met briljante idee├źn komen.

Kijk op iXperiumplus.nl – Eindmusical voor instructieboekjes en -kaarten met daarin informatie over de tools en hoe ze werken. Heb je vragen of hulp nodig, dan kun je contact opnemen met: Wouter van den Berg Lysanne Cobussen