Code rood in iXperium Nijmegen

Al doet de titel wellicht anders vermoeden, na een lange tijd van stilte vanwege de Corona hebben we dan eindelijk weer een groep mogen verwelkomen in het iXperium Nijmegen.

En was code groen misschien meer passend geweest bij dit heuglijke moment, ware het niet dat ‘code rood’ nou net de titel was van de musical van basisschool Op de Heuvel in Groesbeek.

Mediamentor Marc Coolen ontving de kinderen van groep 8 van de school uit Groesbeek om filmopnames te maken voor hun eindmusical van groep 8. Het verhaal van de musical speelt zich af in het splinternieuwe Museum van de Toekomst. Een museum vol futuristische apparaten met robots, hightech-apparatuur en andere vergezichten over later… En ja, welke opnamelocatie is dan meer geschikt dan het iXperium Nijmegen?

Voor het iXperium Nijmegen is het duidelijk weer code groen! Laat deze mooi dag met de kinderen van basisschool Op de Heuvel het startschot zijn van een mooi jaar. We verwelkomen je vanaf september graag weer in het iXperium of zien jullie op jullie eigen school in een @school-programma.