Eindelijk weer studenten in iXperium Arnhem

Donderdag 2 juni hadden we eindelijk weer een groep studenten op bezoek. Alle studenten van HAN-Pabo die afgelopen februari zijn gestart zijn met de opleiding maakten kennis met iXperium Arnhem. Wat kun je er doen, welke devices zijn beschikbaar en kun je eventueel lenen, en wie kun je bijvoorbeeld om advies vragen.

De studenten kregen de opdracht alle devices zelf te ervaren met twee vragen in het achterhoofd: Wat is je persoonlijk favoriete device? En welke meerwaarde zie je bij devices voor leerlingen in het basisonderwijs.

De studenten waren zelf enthousiast over de verschillende VR-brillen en over het pizzaspel van OSMO. Meerwaarde voor kinderen zagen ze vooral bij de verschillende OSMO-spellen, de software van Prowise en bij de inzet van virtual reality voor bovenbouwgroepen.

Studenten waren ook positief verrast dat ze bijna alle devices kunnen lenen om te gebruiken in hun eigen onderwijs of bijvoorbeeld tijdens een stage. En ze waren enthousiast over de mogelijkheid om met de eigen stageklas naar iXperium Arnhem te komen. We hopen deze studenten nog vaak tegen te komen in ons iXperium!

Met dank aan de begeleiders Joost, Jop en Django