iXperium Arnhem in coronatijd

Helaas is het binnen de huidige coronamaatregelen niet mogelijk met een groep een bezoek te brengen aan ons iXperium. Bij een positieve ontwikkeling van het aantal besmettingen is eind april een versoepeling van de maatregelen voor hogescholen mogelijk. Dat betekent dat er een mogelijkheid is dat het iXperium na de meivakantie weer open is voor groepsbezoeken. Maar welke diensten bieden we wel aan?

Wil je aan de slag met ICT-rijke activiteiten in jouw groep, dan kunnen we je op de volgende manieren helpen:

  • Zowel leraren als studenten kunnen in coronatijd de ict-materialen van het iXperium Arnhem lenen. We hebben een grote hoeveelheid materialen in de uitleen gedaan om ervoor te zorgen dat elke leraar ict-rijke lessen kan verzorgen in de eigen groep. Je kunt materialen reserveren via studiecentrum.PA@han.nl of bij de balie van het studiecentrum. Een lijst van al onze materialen is via hetzelfde mailadres te verkrijgen.
  • Wil je advies over de materialen, bijvoorbeeld welke materialen aansluiten bij jouw groep of heb je instructie nodig, dan kan je via arnhem@ixperium.nl een afspraak maken voor een bezoekje aan het iXperium. Natuurlijk ontvangen wij je in een coronaproof omgeving en je kunt de gewenste materialen eventueel direct meenemen.
  • Je kunt een afspraak maken met één van onze iXperts op afstand. Wil je een ICT-rijke les geven, maar heb je hulp nodig tijdens deze les, dan regelen we een onlineverbinding met één van onze medewerkers. Ook deze hulp regel je via arnhem@ixperium.nl.
  • Zijn er op jouw school al mogelijkheden om programma’s in de klas te organiseren, dan komen we graag langs voor programma’s op locatie. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een programma met drones . Wil je meer informatie hierover, stuur een mail naar arnhem@ixperium.nl.
  • We werken hard aan een nieuwe website, met lesideeën en instructies, zodat je eenvoudig zelf aan de slag kunt gaan met jouw groep. Hou hiervoor onze website in de gaten.

We houden je natuurlijk op de hoogte van de ontwikkelingen en hopen je binnenkort weer te kunnen zien in het iXperium. Heb je vragen over ons aanbod, laat het ons weten via arnhem@ixperium.nl.