iXperium bij Onderwijsdagen 2021 van de RU en de HAN

Van 15 tot en met 18 maart zijn de Onderwijsdagen 2021 van de Radboud University en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het iXperium draagt haar steentje bij met twee live workshops en verschillende kennissnacks.

Live workshops

Voor het thema Online Onderwijs organiseert het iXperium twee live workshops. Workshops zijn gratis te volgen en alleen voor medewerkers van de RU en de HAN. Andere onderdelen van het programma zijn voor iedereen te volgen. Zie ‘deelname’.

 1. Toekomstig bestendig onderwijzen met ict: hoe leer je dat?
  Maandag 15 maart van 11.00 – 11.45 uur
  Met Dana Uerz (senior onderzoeker) en Pieter van Rooij (projectleider professionalisering) van iXperium.

 2. Learning Analytics: hoe in te zetten binnen de RU en de HAN? (EN)
  Woensdag 17 maart van 11.00 – 11.45 uur
  Met Inge Molenaar (Associate Professor van het Behavioural Science Institute aan de RU), Anne Horvers (promovenda aan het Behavioural Science Institute) en Pierre Gorissen (associate lector Leren met ict bij het iXperium)

Kennissnacks

Op de website vind je binnenkort bij kennissnacks verschillende bijdragen van het iXperium:

 • Video: hoe werkt de iXperiumdesignteam methodiek voor onderwijsvernieuwing?
 • Animatievideo: over het promotieonderzoek van Manon Reiben over digitaal lezen in een vreemde taal.
 • Rapport: bouwstenen voor effectieve docentprofessionalisering gericht op onderwijsinnovatie met ICT in het hoger onderwijs.

Over de onderwijsdagen

Hoe ziet het onderwijs na de huidige pandemie er volgens jou uit? Hoe wil jij doceren? Hoe willen studenten leren? Deel jouw ideeën en doe nieuwe inzichten. Van 15 maart tot en met 18 maart 2021 is er een veelzijdig online programma. Docenten en andere onderwijsliefhebbers worden uitgenodigd om deel te nemen aan workshops en lezingen.

Deelname

Deelname is gratis voor medewerkers van de Radboud Universiteit, de HAN en het Radboudumc. Andere geïnteresseerden betalen voor deelname € 25,- en kopen daarmee een online ticket voor toegang tot de liveshows, keynotes en kennissnacks. Workshops zijn in verband met het beperkte aantal plaatsen alleen toegankelijk voor medewerkers van bovengenoemde instellingen.

Meer informatie en aanmelden.