Kennisfestival over technologie in zorg en welzijn

18 maart presenteert het kennisfestival over technologie in zorg en welzijn meer dan vijftig sprekers over acht online podia. Je kunt gratis deelnemen.

Topsprekers en praktische workshops

Hoe ziet de toekomst van technologie in Zorg en Welzijn eruit? Wat is er nu al aan technologie waar je binnenkort vast mee te maken krijgt? Hoe krijg je het werkend? Wat zijn de grenzen? Hoe zien de laatste technologische toepassingen eruit en hoe werken ze? Wat kunnen we leren van en met anderen? Wat betekent dat voor het zorgvak/beroep van de toekomst? En hoe lossen we samen vraagstukken op? Het kennisfestival biedt je inzichten van topsprekers, praktische sessies met ervaringsdeskundigen en nog veel meer.

Vanuit de HAN spreken lectoren Marian Adriaansen en Lilian Beijer en iXperium Health ambassadeur Astrid Timman. Verder zijn er sprekers vanuit het netwerk van iXperium Health zoals Lucien Engelen, Johan Elbers, Annemiek Vroom, Jurriaan van Rijswijk en Tijn Gerrits.

Maak een account aan en kies je programma

Je kunt gratis deelnemen aan het kennisfestival. Om een programma samen te stellen moet je wel een account aanmaken. Doe dat op tijd zodat je op 18 maart meteen de sessies van je keuze kunt volgen.

Inspiratie en platform

Op de site van het kennisfestival vind je uiteraard het programma maar ook blogs en films die laten zien wat de meerwaarde is van technologie in zorg en welzijn. Na het festival blijft de site bestaan als platform voor kennisdeling rondom technologie in zorg en welzijn.

Samenwerking onderwijs, overheden en werkgeversorganisaties 

Het kennisfestival is een initiatief van TZA Twente, TZA Achterhoek, Provincie Overijssel, Provincie Gelderland, Deltion College, ROC van Twente, WGV Zorg en Welzijn, Graafschap College, werkgeversvereniging WZW, Tech@doptie, Aventus, Saxion, Landstede, Viaa, Alfa College, Rijn IJssel, ROC Nijmegen, Hogeschool Windesheim en ROC Rivor en HAN University of Applied Sciences.