Maak het met AI in de makerspace

Gebruik je al vaker AI zoals ChatGPT of Midjourney maar wil je ook wel eens ervaren hoe het is om de betaalde versie te gebruiken? In de makerspace van iXperium Health kun je nu ook maken met AI!

We hebben we een paar betaalde AI-accounts beschikbaar. Ben je student of medewerker van een van de bij iXperium Health aangesloten academies dan kun je die gebruiken in onze Makerspace. Reserveer je tijdslot en ervaar zelf wat je met betaalde AI-accounts kunt maken.

Voor je komt maken in de makerspace is het handig om je al iets te verdiepen in AI. Verken de gratis accounts van Chatgpt en Midjourney. Volg ook de Nationale AI-cursus en een van de vervolgcursussen. Dan heb je in jouw gereserveerde tijdslot in de makerspace optimaal effect van de toegang tot een aantal betaalde AI-accounts.

En verder

Durf te experimenteren. Oefen met het maken van prompts (opdrachten aan de AI) en ontdek hoe de resultaten anders zijn als jij specifieke vraagt. Vraag om hulp. Ontdekt samen wat de mogelijkheden zijn.

Sluit je ook aan bij ons netwerk. We delen regelmatig tips en nieuws over nieuwe AI-tools en toepassingen. En we denken graag met je mee als je AI wilt inzetten in je onderwijs of in een project in de praktijk. Meld je aan voor onze community.

Maken met AI in de Makerspace van iXperium Health

Vanaf januari 2024 kun je in de makerspace van iXperium Health ook maken met AI! Reserveer je tijdslot.

Naam