Mariola Gremmen benoemd als associate lector bij het HAN lectoraat Leren met ict

Dr. Mariola Gremmen is vorige week benoemd door de HAN als associate lector bij het lectoraat Leren met ict bij de Academie Educatie.

Ze volgt Anne-Marieke van Loon op in deze functie, waarin ze nauw samenwerkt met associate lector Pierre Gorissen en lector Marijke Kral. Het lectoraat is de inhoudelijk trekker van het iXperium Centre of Expertise Leren met ict. Mariola zal zich in haar onderzoek met name richten op gepersonaliseerd leren met ict.

Na haar opleiding pedagogische wetenschappen en onderwijskunde en research master behavioural science aan de Radboud Universiteit Nijmegen, promoveerde Mariola in 2018 aan de Rijksuniversiteit Groningen in de onderwijssociologie. Ze heeft brede ervaring als senior onderzoeker, onderwijskundige en docent. De afgelopen jaren werkte ze als senior onderzoeker voor het lectoraat Digitale Didactiek van Avans Hogeschool en als onderwijskundige voor de Academie voor Technologie en Design (ATD). Daarnaast werkte zij aan de (implementatie van) strategische plannen van de hogeschool vanuit haar rol in de regiegroep Ambitie 2025. Mariola heeft diverse rollen buiten de hogeschool; ze beoordeelt subsidieaanvragen voor het NRO, publiceert literatuuronderzoek naar praktijkvragen vanuit het onderwijs bij de Kennisrotonde en is vaste auteur in Profiel, het vakblad voor beroepsonderwijs.

Het iXperium en de Academie Educatie van de HAN zijn blij met deze benoeming. We kijken uit naar de komst van Mariola. In december stellen wij haar verder aan u voor.