Nieuw: Vraag het direct aan onze iXperts via de chat

Welke software maakt sommen automatiseren leuk voor de kinderen? Welke tool kan ik het beste gebruiken voor een online presentatie of les? Hoe pas ik gamification toe in de klas? Loop je ergens tegenaan bij een ict-tool? Naast praktische vragen adviseren we ook over bijvoorbeeld: welke software of hardware je moet aanschaffen? Leerkrachten, docenten en studenten lerarenopleidingen kunnen met (professionaliserings)-vragen over leren en lesgeven met ict bij iXperium Nijmegen terecht. Nu ook direct via de chat.

Hoe werkt het?

Stel je vraag aan een van onze mediamentoren via een bemande chatfunctie op onze site ixperium.nl onder iXperium Nijmegen of op ixperiumplus.nl. Op de dagen dat de chat bemand is door onze mediamentoren verschijnt de chatfunctie in beeld. Wil je op dat moment meteen geholpen worden, stel dan je vraag via de chatfunctie. Laagdrempelig en direct contact, handig toch?

Op welke dagen?

De mediamentoren zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden op maandag en vrijdag van 15.30 tot 16.30 uur en op woensdag van 14.30 tot 15.30 uur. Zijn we niet live, stuur ons een bericht via de chat of via de mail: nijmegen@ixperium.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.