Online intro voor eerstejaars HAN Pabo

De introductie van de eerstejaarsstudenten van HAN Pabo zag er dit jaar anders uit.

Normaal zie je de eerste week overal op de HAN-campus eerstejaarsstudenten met hun intro-papa’s en -mama’s rondlopen, gezellig samen eten, feesten, de campus, het gebouw en de stad leren kennen. En vooral ook kennis maken met elkaar, met andere studenten en docenten. Dit jaar moest door de COVID-19-maatregelen ook de introductie online. Een uitdaging voor de introcommissie maar het werd een groot succes.

Fleur, Bas en Jeroen organiseerden samen met medestudenten de introductie voor de eerstejaarsstudenten van HAN Pabo. Vanuit de muziekstudio van iXperium Arnhem hadden ze de regie over alle live uitzendingen. Alle studenten kregen thuis een feestelijk bezoek van een van hun intro-ouders, ze ontvingen een coole Hé-Juf- of Hé-meester-introtas met onder andere een pollepel voor de online kookworkshop, een krijtmok, informatiefolders en leuke gadgets. Gedurende de week waren er verschillende activiteiten waar de studenten enthousiast aan mee deden zoals de crazy88 en een online disco. De eerstejaarsstudenten vonden het een goeie start van hun studie en kennismaking met HAN Pabo.

Mooi om te zien hoe deze studenten de switch van een fysieke introductie naar een online introductie soepel hebben gemaakt. Petje af voor deze prestatie en goeie start van een nieuw studiejaar!