Technology Talks Digitaal & inclusie + opening iXperium Sport en Bewegen

Donderdag 3 oktober 2024 is een dag om niet te missen! We nodigen je uit voor de feestelijke opening van het iXperium Sport en Bewegen. Aansluitend is Technology Talks, het jaarlijkse event van iXperium Health. Dit jaar is het thema Digitaal & inclusie. We kijken hoe je kunt voorkomen dat digitale media niet inclusief zijn. En we kijken zeker ook hoe digitale media juist inclusie bevorderen. Meld je aan via het formulier onderaan dit bericht.

Wat kun je verwachten in het programma?

Tijdens de opening van iXperium Sport en Bewegen laten we je kennismaken met de nieuwste technologieën op het gebied van Sport en bewegen, van innovatieve trainingsmethoden en healthtech tot e-sports en technosports.

Programma

12:30-14:00 Kennismaken met de nieuwste technologieën op het gebied van Sport en bewegen, innovatieve trainingsmethoden, healthtech, technosports en e-sports.

14:00-14:30 Officiële opening iXperium Sport en Bewegen

14:30-15:00 Inloop Technology Talks Digitaal & inclusie

15:00 – 16:00 Lezing Alex Smit, onderzoeker van het Digital Inclusion Lab en promovendus aan de Rijksuniversiteit Groningen

16:00 – 17:00 In ons pop-up iXperium XL kun je ervaren zelf hoe digitale media inclusie kunnen bevorderen, hoor je van ervaringsdeskundigen hoe technologie hen helpt en hoe we samenwerken om technologie die inclusie mogelijk maakt te ontwikkelen, implementeren en waarderen.

17:00-17:30 Netwerkborrel

Noteer de details

Datum: Donderdag 3 oktober 2024 vanaf 12.30 uur tot 17:00 uur
Locatie: iXperium Sport en Bewegen, Heyendaalseweg 141 Nijmegen

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 3 oktober!
Tot dan!

Voel je vrij om dit evenement te delen met relaties die geïnteresseerd zijn in Digitaal & inclusie of iXperium Sport en Bewegen.

Meld je aan voor Technology Talks Digitaal & inclusie + opening iXperium Sport en Bewegen

Naam
Ik ben
Ik doe mee met: