Tessa wil graag logeren

Onze Tessa is sinds kort nog communicatiever. En nu wil ze graag logeren bij een student van de HAN. Wanneer mag ze bij jou komen logeren?

Dit is voor jou de kans om zelf te ervaren hoe een zorgrobot mensen ondersteunt en hoe gezellig het is om Tessa in huis te hebben. Ze ondersteunt mensen die zelfstandig wonen en zorg krijgen. Ze zorgt ervoor dat mensen meer regie over hun leven voelen. En ze ondersteunt mensen bij het zelfstandig wonen. Je kunt natuurlijk kennis maken met Tessa in iXperium Health maar als je echt wilt ervaren wat ze toevoegt in iemands leven is het leuker om haar een paar dagen in huis te hebben. En dat kan nu.

Wil je meedoen en mag Tessa bij jou komen logeren? Meld je dan nu aan. We selecteren tien studenten bij wie Tessa tussen 17 oktober en 6 januari een paar dagen komt logeren. Na afloop vragen we je om ons wat feedback te geven op de logeerpartij. Wat vind je van Tessa? Wat vind je van de communicatie en interactie? Snap je hoe ze mensen ondersteunt? We vragen je om ons dat op je eigen manier te vertellen (bijvoorbeeld in een korte tekst voor een nieuwsbericht op onze site, een insta-post of een filmpje).