Training Complete Anatomy voor ambassadeurs en docenten

Als we nieuwe technologieën aanschaffen verzorgen we vaak ook een training of workshop voor onze ambassadeurs en geïnteresseerde docenten. 23 Maart kregen we een training van de app Complete Anatomy.

Complete Anatomy is een interactief 3D-anatomieplatform. Het bevat meer dan 6.200 anatomische structuren die je in 3D kunt bekijken en onderzoeken. Spieren bewegen, fracturen en zwellingen worden zichtbaar en snij- en exploratietools geven ontelbare mogelijkheden om zelf het menselijk lichaam te leren kennen. Je kunt in de tool aantekeningen maken, kennis toetsen, samenwerken en delen. Ook is het mogelijk om via augmented reality het hele lichaam of alleen geselecteerde onderdelen in de ruimte te onderzoeken.

Iedereen die het interessant vindt kan de app bekijken met een gratis account. De app werkt zowel met een VR-bril als met een tablet of smartphone. Je kunt de app uiteraard ook op je laptop zetten. Met een betaald account kun je als docent zelf lessen maken, je kunt alle selecties of doorsnedes maken die je wilt. Uiteraard kun je ook de standaard lessen uit de app gebruiken. HAN-docenten (van de academies Gezondheid en Vitaliteit, Paramedische Studies, Sport en Bewegen en Mens en Maatschappij) die deze toepassing willen uitproberen en gebruiken in hun onderwijs kunnen een account aanvragen bij het iXperium Health.