Transition in Healthcare – Health Valley 2024

Op 21 maart staan we vanuit iXperium Health in de stand van de HAN op Health Valley. Als je dit event bezoekt kom dan zeker even langs bij onze stand.

Goede betaalbare gezondheidszorg nu en in de toekomst, dat is waar we allemaal naar streven. Technologische innovaties spelen hierbij een steeds grotere rol en zorgen ervoor dat de zorg uitvoerbaar, betaalbaar en van hoge kwaliteit blijft. Op het Health Valley Event draait het om deze innovaties in de zorg.

Kennisinstellingen, zorginstellingen, ondernemers en overheden, we hebben allemaal met de transitie in de zorg te maken en dragen allen ons steentje bij. Op het Health Valley Event gaan we samen in gesprek over toekomstbestendige zorg en de technologische innovaties die hieraan bijdragen.

We praten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen, inspireren je met mooie voorbeelden en je hebt ruimt de kans om te netwerken om met elkaar invulling te geven aan de transitie richting toekomstbestendige zorg. Kortom, een vol en gevarieerd programma op 21 maart. Kom je ook?

Ben je medewerker of student van een van de bij iXperium Health aangesloten academies en wil je Health Valley bezoeken laat het ons dan weten, dan kijken we of we een ticket voor je kunnen regelen.