Zelfscan digitaal geletterde HAN-student

In de week van 14-18 november organiseert de HAN de week van de digitaal geletterde HAN-student. Alle studenten kunnen in deze week de zelfscan digitale geletterdheid invullen.

De uitslag van de zelfscan laat zien hoe hoog je scoort op het gebied van digitale vaardigheden en waar verbeterpunten zitten. De testresultaten maken ook duidelijk waar de HAN in het onderwijs extra aandacht aan kan besteden. De zelfscan bestaat uit drie modules waar vijf competentiegebieden aan bod komen: Module 1 Informatie- en data-geletterdheid & Veiligheid, Module 2 Communicatie en samenwerking & Probleemoplossend vermogen en Module 3 Digitale content creatie.

Week van de digitaal geletterde HAN-student

De week van de digitaal geletterde HAN-student zit vol met inspiratie die studenten en medewerkers helpen om een stap verder te komen. Medewerkers en studenten kunnen de hele week meedoen met workshops en demo’s. Of het nu gaat over het maken van kennisclips en podcasts, het gebruik van ict-tools en blended leren, inspiratie op het gebied van leren, lesgeven en werken met ict en technologie: iedereen kan iets vinden wat je meteen in eigen onderwijs kunt toepassen. 

Kijk voor het hele programma op de site van de HAN

Kijk ook op www.han.nl/leren-en-werken-met-ict voor alle informatie over leren, lesgeven en werken met ict en technologie bij de HAN.