Commissie positief gestemd over consortium iXpact

Recent heeft de midterm review plaatsgevonden voor SPRONG iXpact, het consortium dat als doel heeft om de aanwezige kennis rond gepersonaliseerd leren met en over ict, sectoroverstijgend (po, vo, mbo, hbo) te bundelen, te verbinden en verder uit te bouwen.

Binnen iXpact is professionalisering ontwikkeld en een onderzoeksnetwerk opgezet. De commissie die namens NRO/SIA de review uitgevoerd heeft, complimenteert het consortium met het krachtige netwerk en de activiteiten die tijdens en ondanks de coronaperiode zijn uitgevoerd. De commissie herkent de uitdagingen die iXpact heeft om de door onderwijspartners uitgesproken ambities en gevoelde noodzaak om te zetten in daadwerkelijke deelname aan professionaliseringsactiviteiten. Daarbij mag het consortium wat de commissie betreft, nog meer dan nu, ook oog hebben voor de resultaten, doorwerking en impact die optreden nĂ¡ de trainingen die binnen iXpact ontwikkeld zijn.
Al met al een positief oordeel over het sector-overstijgend samenwerken aan gepersonaliseerd leren met en over ict in dit project dat in ieder geval nog tot 2024 doorloopt.
 
Lees meer over iXpact.