iXperium Health op minormarkt

Vorige week stonden we met een aantal collega’s van iXperium Health op de Minormarkt.

We zijn vanuit iXperium Health betrokken bij twee minoren: “Waardevol en betaalbaar innoveren in gezondheidszorg en welzijn” en “Technology meets Health“.

In de eerst minor onderzoek je een specifieke toepassing voor een specifieke vraag en doelgroep. Tijdens de minor maak je een adviesrapport en businessplan voor de producent en je adviseert de organisatie die de technologie wil implementeren hoe zij dit kan doen. In de tweede minor ga je op zoek welke technologie het best past bij een specifieke vraag. Beide minoren werken met echt vragen uit de praktijk, je krijgt les van lectoren van de HAN en experts uit de praktijk. Vanuit ixperium Health begeleiden we je bij het onderzoek en geven we je de mogelijkheid om zelf verschillende media zelf te ervaren. Via het studiecentrum kun je media lenen. Uiteraard adviseren we je graag als je meer wilt weten over niet, mogelijkheden en actueel onderzoek.

Van al die informatie op zo’n markt gaat je hoofd tollen. Studenten kwamen graag even tot rust op de relaxbank. Onze kat en hond kregen veel aandacht. Maar er waren ook studenten die wel wat energie konden gebruiken om nog wat meer stands te bezoeken. De energizer met de lichtzwaarden trok veel aandacht van enthousiaste studenten. En sommige studenten hoefden niet verder; ze wisten het meteen, deze minor kies ik!

Lees meer over de minor Waardevol en betaalbaar innoveren.

Lees meer over de cases van Technology meets Health.