Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst onderzoekswerkplaats gepersonaliseerd leren met ict

woensdag 10 juni 2020 om 15:00 16:30

Graag nodigen we je uit voor de derde kennisdeelbijeenkomst van de Onderzoekswerkplaats ‘Gepersonaliseerd leren met ICT’ Primair onderwijs op 10 juni 2020. We organiseren de kennisdeelbijeenkomst dit keer online in MS Teams. 

We verzoeken je om je onderaan deze pagina aan te melden. Je ontvangt dan in de week van 10 juni twee links naar de bijeenkomst in Teams (een voor de algemene bijeenkomst en een voor de workshop in subgroepen. 

Voorbereiden

We vragen je om per school een presentatie voor te bereiden over de afgelopen periode van onderwijs-online-op-afstand. Je kunt hierbij gebruik maken van de informatie die is opgehaald in het iXperiumdesignteam met de presentatie van de grote schoonmaak of van de inventarisatie vragen COVID-19 die is gedaan door onze onderzoekers. 

Scholen die niet zijn aangesloten bij de onderzoekswerkplaats verzoeken we om de presentatie van de grote schoonmaak voor zich zelf in te vullen. 

Programma

14:45 Ontvangst
(het programma start om 15 uur)

15.00 Introductie door Anne-Marieke van Loon en Sylvia Veltmaat van Flores Onderwijs
 
15.15 Presentatie van De Buut: “Wie zijn wij?” door Janneke Colsen en Pieter van de Geijn

15.30 Workshop in subgroepen.  
Alle deelnemers delen recente ervaringen en ontwikkelingen rondom het iXperiumdesignteam en ervaringen met onderwijs-op-afstand en reflecteren op elkaars (onderwijs)praktijk. 

16.30 Einde  

Aanmelden