Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Brennan Spiegel van Cedars-Sinai Health en VR iXperience

woensdag 22 juni 2022 om 13:30 16:00

22 juni is Brennan Spiegel in Nederland voor het congres VR4REHAB. Voorafgaand aan dit evenement bezoekt hij iXperium Health en verzorgt hij een Engelstalig gastcollege over de inzet van VR in de zorg. Hij gaat ook in op hoe zijn team VR inzet in het onderwijs van de Cedars-Sinai Master’s Degree Program in Health Delivery Science. Brennan Spiegel is Director of Health Services Research for Cedars-Sinai Health System and Professor of Medicine and Public Health at University of California, Los Angeles (UCLA).

Aansluitend aan de lezing gaan we met alle deelnemers zelf VR ervaren en vooral ook met elkaar in gesprek hoe we VR kunnen inzetten in het onderwijs of in de praktijk van onze opleidingen.

Graag nodigen we je uit om hierbij aanwezig te zijn. Deelname is gratis, maar meld je snel aan want we hebben een maximum aantal deelnemers wat in de zaal past.

Dit evenement is interessant voor docenten en studenten uit het wo, hbo en mbo, onderzoekers, ondersteuners, professionals die interesse hebben in de mogelijkheden om VR toe te passen in de eigen praktijk.

Programma

13:00 Inloop
13:30 Welkom door dagvoorzitter Maurice Magnee
13:35 Lezing Brennan Spiegel over VR
14:15 V&A met het publiek

14:30 VR iXperience       
16:00 Eind evenement

Praktisch

Datum: 22 juni 2022

Tijd: 13:30 – 16:00 uur

Locatie: HAN Campus Nijmegen, Auditorium Laan van Scheut 10 Nijmegen

Kom je met het ov dan stoppen verschillende bussen bij de campus. Vanaf Station Heyendaal loop je in vijf minuten naar de locatie. Op het campusterrein is parkeergelegenheid. Als de parkeergarage bij Laan van Scheut vol is kun je ook parkeren onder het gebouw op Kapittelweg 35. 

Aanmelding gastcollege Brennan Spiegel

Naam