Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiereis ‘Onderwijs met ict’

woensdag 22 januari 2020 00:00 maandag 27 januari 2020 23:59

Wat zijn de laatste trends en de nieuwste snufjes in onderwijs met ict? Wat kan dit betekenen voor het onderwijs in mijn school?
Ben je op zoek naar de antwoorden op deze vragen? Ga dan met het iXperium/Centre of Expertise Leren met ict mee op inspiratiereis naar Londen. We bezoeken de BETT, de grootste mondiale beurs voor ict in het onderwijs en het Londen Connecting Learning Centre.

Voor wie?
Ben je als directeur, ict-coördinator of leerkracht op zoek naar laatste trends en snufjes van ict in het onderwijs? Wil je jullie toekomstbeeld van ict in het onderwijs actualiseren? En wil je met andere collega’s erover sparren, kennis delen en van elkaar leren?

Er is plaats voor 20 personen, dus geef je hieronder snel op! Doe dit voor 27 november 2019. Bij voorkeur 2 personen per school.

Activiteiten
Voordat we op reis gaan, zullen we in week 2 een bijeenkomst organiseren om de inspiratiereis voor te bereiden. Dit doen we om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden in Londen.
In Londen bezoeken we zowel de beurs BETT en CLC Londen. In week 6 organiseren we in het iXperium Nijmegen een afsluitende bijeenkomst om terug te blikken en kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Onkosten
– treinreis EUROSTAR
– 2 overnachtingen
– bezoek CLC Londen
– bezoek beurs BETT

Totaal: ong. € 550,- per persoon
(uit persoonlijk professionaliseringsbudget)