Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

iXpitch

donderdag 9 juni 2022 om 10:00 12:00

9 juni presenteren studenten van de Sparkcentres van iXperium Health hun projecten. In korte pitches presenteren de studenten projecten waar ze de afgelopen periode aan hebben gewerkt. In de sparkcentres werken 31 studenten vanuit de opleidingen Logopedie, Fysiotherapie, Ergotherapie, Voeding en Diëtetiek, Mondzorgkunde, Verpleegkunde, en Social work. De studenten werken in tien interprofessionele teams in opdracht van organisaties uit het werkveld van opleidingen van de HAN. Ze doen op verzoek van organisaties uit de praktijk onderzoek en maken waar mogelijk prototypes van technologie die je kunt inzetten in zorg en welzijn.
Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

Een paar voorbeelden van de onderzoeksteams:

Een team onderzoekt hoe ouderen beter kunnen deelnemen aan de samenleving via een digitale omgeving. 

In opdracht van Bartimeus onderzoekt een team hoe blinden en slechtzienden kunnen werken met een liniaal waarop ook millimeters terug te vinden zijn.

Een ander team onderzoekt hoe mantelzorgers voor dementeren gebruik kunnen maken van technische voorzieningen.

Verder onderzoeken teams hoe je vluchtelingen kunt helpen met VR, de meerwaarde van badminton voor mensen met parkinson, hoe rolmodellen vrouwen kunnen stimuleren om te kiezen voor een vak in de techniek, hoe je gezichtsherkenning kunt gebruiken op gesloten afdelingen van verzorgingshuizen en hoe je zorgtechnologie kunt inzetten bij HAN Seneca. 

We verzoeken je om je voor 6 juni aan te melden.