Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Kennisdeelbijeenkomst Onderzoekswerkplaats gepersonaliseerd leren met ict PO

woensdag 10 november 2021 om 14:00 17:00

Graag nodigen we je uit voor de volgende kennisdeelbijeenkomst van de Onderzoekswerkplaats Gepersonaliseerd leren met ict in het PO op woensdag 10 november van 14:00 tot 17:00 uur. In verband met aangescherpte maatregelen bij onze partners organiseren we ook deze kennisdeelbijeenkomst toch weer online. Als je je aanmeldt ontvang je dinsdag 9 november de link naar de bijeenkomst.

De kennisdeelbijeenkomst is bedoeld voor alle onderwijsprofessionals die met gepersonaliseerd leren met ict hun onderwijs willen verbeteren.

Programma

14:15 Ontvangst
(het programma start om 14:30 uur)

14:30 Opening 

14:45 Workshop in subgroepen  
In workshops gaan we gezamenlijk aan de slag met onderzoek en vraagstukken rondom gepersonaliseerd leren met ict.

15:30 Pauze

15:45 Workshop in subgroepen

16.30 Borrel 

De Workshops

Monitor leren en lesgeven met ict in het primair onderwijs

In deze interactieve workshop gaan we gezamenlijk door de uitkomsten van het onderzoek naar docentcompetenties leren en lesgeven met ict. Wat kun je hieruit halen voor je eigen school om stappen te zetten in gepersonaliseerd leren met ict?

Kunsten met technologie

Tijdens deze workshop krijg je informatie over hoe je kunsten met technologie kan combineren! Er zijn verschillende leerarrangementen vanuit het iXperium en daarnaast hebben ook studenten goede voorbeelden. Eén student presenteert een voorbeeld van een goede combinatie tussen kunsten met technologie.

Ict-vaardigheden van leerlingen

Eerder dit jaar hebben leerlingen binnen de onderzoekswerkplaats deelgenomen aan de toets ict-geletterdheid. Wat zijn hiervan de resultaten en wat neem je hiervan mee voor je eigen onderwijs?