Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Make IT tuesday, Arnhem

dinsdag 4 juni 2019 om 15:30 18:30

In Maakonderwijs gaat het om leren door te maken, zelf dingen bedenken, het delen van je kennis. ontwerpen voor je eigen gebruik of voor de markt. Om kinderen of jong volwassenen te begeleiden in dit proces is het fijn om zelf ook samen te leren door te maken en technologische vaardigheden te ontwikkelen zoals bijvoorbeeld het gebruik van de vinylsnijder, de 3D-printer en het aansluiten van een stroomkring. Vandaar dat we Make I.T. Tuesdays starten in de iXspace.
Het maakt niet uit of je 2 linkerhanden hebt of nog nooit iets met een micro-bit hebt gedaan of niet weet wat het is, iedereen is welkom van 0 tot 201 jaar. Je bent vrij om zelf ook iemand uit te nodigen. We gaan leren, maken, ontdekken, spelen en aan de slag met maken met een vleugje technologie!

Deze Make IT Tuesday biedt tevens een unieke kans: er is mogelijkheid tot lassen. Maar, wees er vlot bij want er is maar plek voor drie lassers. Verder hebben we het plan om te gaan jammen met micro:bits+servomotors en drums. En natuurlijk is er daarnaast ruimte voor het uitvoeren van je eigen plan.

iXperium Arnhem

Ruitenberglaan 27
6826 CC Arnhem