Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Online kennissessie platform Mevolution

woensdag 19 januari 2022 om 15:00 16:30

19 Januari organiseren Mevolution en de Onderzoekswerkplaats Gepersonaliseerd leren met ict in het primair onderwijs een kennissessie over het platform wat Mevolution samen met scholen ontwikkelde op de werkvloer van Wittering.nl in Rosmalen. De online sessie vindt plaats op 19 januari van 15:00-16:30 uur. Mevolution presenteert het platform en geeft toelichting op hun aanpak en de betekenis hiervan voor de onderwijspraktijk.

In de onderzoekwerkplaats PO zijn scholen op zoek naar mogelijkheden om gepersonaliseerd leren met ict vorm te geven. Veel van de teams zoeken specifiek naar ict-oplossingen waarbij zowel de leraar als de leerling zicht krijgt op de ontwikkeling en het leerproces.

Mevolution ontwikkelde samen met 25 scholen van schoolbestuur Signum in ’s-Hertogenbosch een platform met meerdere producten waaronder een digitaal portfolio voor leerlingen. In het e-portfolio voor de kinderen wordt gewerkt met leerlijnen, deze worden samen met de school ontwikkeld. De school kan ook gebruik maken van bestaande lijnen.

Mevolution helpt bij het nadenken over de leerlijnen en de inrichting van de (digitale) leeromgeving van de kinderen.

We verzoeken je om je uiterlijk 10 januari 2022 aan te melden.