Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Speel, leer en probeer in iXperium Arnhem – geannuleerd

dinsdag 31 maart 2020 om 08:00 17:00

We hebben weer nieuwe materialen en devices in iXperium Arnhem en jij kunt ze zelf ervaren. Ben je ook nieuwsgierig naar de Spike van Lego waar onze collega’s zo enthousiast over waren op de BETT in Londen? Ben je nieuwsgierig wat je kunt doen met een robot? Wil je zelf een drone programmeren? Of zien wat je kunt doen met agmented reality in je les? En wat kun je allemaal doen met b-bots? Of wil je weten welke materialen je kunt lenen en hoe je die in kunt zetten in je eigen klas? Kom dan 21 april naar iXperium Arnhem. 

Programma

We starten om 17 uur. We hebben een markt met alle nieuwe devides en materialen. Richard Kuijpers van Smart Robotsolutions stelt ons voor aan een aantal robots. Onno Zijdel van b-bot toont ons de nieuwste b-bots. 

Als je later komt is dat geen probleem maar laat het dan weten via het aanmeldformulier. Daarna gaan we zelf aan de slag.

Deelname is gratis, wij zorgen voor de pizza’s en drankjes. Dieetwensen kun je ook aangeven op het aanmeldformulier. 

Je kunt je aanmelden tot 14 april. We hebben een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang. Deze inspiratieavond is voor leraren uit het primair onderwijs, studenten en opleiders van HAN Pabo en mediamentoren en collega’s uit ons iXperium-netwerk. 

iXperium Arnhem

Ruitenberglaan 27
6826 CC Arnhem