Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: docentcompetenties onderwijsinnovatie met ict

donderdag 16 december 2021 om 12:30 14:00

De Zone Docentprofessionalisering van het versnellingsplan organiseert 16 december het Webinar: docentcompetenties onderwijsinnovatie met ict.

Om onderwijs zo te kunnen vormgeven dat het maatwerk en flexibilisering maakt en aansluit bij de steeds veranderende samenleving, ontwikkelt de zone een raamwerk voor docentcompetenties op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT. Dat raamwerk staat centraal tijdens dit webinar.

Tijdens dit webinar licht de zone Docentprofessionalisering het raamwerk toe. Ook gaan ze in op de vraag: Wat is het belang ervan voor hoger onderwijsinstellingen? We nemen je in een interactieve werkvorm mee op weg naar het gebruik van dit raamwerk binnen je eigen instelling. Het raamwerk wordt begin december gepubliceerd op de website van het Versnellingsplan.

Voor wie

Dit webinar is voor docenten, ondersteuners, onderwijskundig ICT professionals en leidinggevenden van instellingen voor hoger onderwijs.

Na dit webinar

  • heb je kennis over de competenties die nodig zijn voor onderwijs met ict waarin flexibilisering, maatwerk en een goede aansluiting met de arbeidsmarkt gerealiseerd kunnen worden;
  • heb je concrete voorbeelden van wat je met dit competentieraamwerk in je instelling kunt bereiken;
  • heb je concrete idee├źn en beelden bij de keuzes die een hoger onderwijsinstelling kan maken bij het implementeren van dit competentieraamwerk.

Meld je aan

Zet 16 december in je agenda en meld je aan via de site van het versnellingsplan. Heb je vragen over dit webinar of voor de zone Docentprofessionalisering? Stuur een mail naar docentprofessionalisering@versnellingsplan.nl.

Dit webinar maakt deel uit van een reeks. Houd de website in de gaten voor meer webinars van de zone Docentprofessionalisering.