Huisstijl en communicatiemiddelen

(Deel deze pagina aub niet extern – deze is alleen bedoeld voor medewerkers)

Vanaf 20 mei nemen we ons nieuwe logo en nieuwe kleuren in gebruik. Bij het logo zijn de gekleurde strepen verdwenen. Deze gebruiken we vanaf nu ook niet meer in drukwerk of in de fysieke ruimte. Je hoeft niet meteen alles weg te halen maar als we nieuwe producten bestellen gebruiken we het nieuwe logo en de nieuwe huisstijlkleuren.

Waarom een nieuwe huisstijl?
Met de uitbreiding van ons netwerk hebben we behoefte aan een logo en beeldtaal die meer aansluit op de brede doelgroep in ons netwerk. Waar bij de ontwikkeling van logo en site nog de nadruk lag op primair onderwijs werken we nu over alle sectoren en dat vraagt om een wat zakelijker beeld. We vinden het wel belangrijk dat onze huisstijl nog steeds speels en creatief is.

Waar vind je huisstijldragers?
Op de site vind je op een beveiligde pagina met wachtwoord (wachtwoord stuur ik in een aparte e-mail) de logo’s die je kunt gebruiken, een powerpoint voor presentaties, een powerpoint waarmee je posters kunt maken en sjablonen voor word. Misschien is maandag nog niet alles klaar maar dit is wel de plek waar je standaarddocumenten en logo’s kunt downloaden. Je vindt hier ook een korte beschrijving van de huisstijl met afspraken over het gebruik van elementen uit de huisstijl. Mis je media of heb je vragen laat het dan weten aan Justine.

Nieuwsbrief
Zoals je ziet gebruiken we ook een nieuw systeem voor de nieuwsbrieven. Deze is beschikbaar voor alle iXperiums. Uiteraard krijgen de collega’s die eerder met measuremail werkten uitleg over de nieuwe nieuwsbrief. Gebruikte jouw iXperium nog geen nieuwsbrief maar wil je die wel gaan gebruiken voor communicatie met bestuurders, directeuren en leraren in je netwerk? Neem dan contact op met Justine.
Er zitten nu nog een paar schoonheidsfoutjes in de nieuwsbrief maar dit lossen we op korte termijn op.

Drukwerk
Als je drukwerk wilt laten opmaken neem dan contact op met Justine. We kunnen dan kijken of we dit laten opmaken door de vormgever of dat we het zelf opmaken met behulp van een van de standaarddocumenten op de pagina huisstijl.