iXbites games for health

Kom naar iXbites en laat je verrassen door de kansen en mogelijkheden van technologie in zorg en welzijn.

iXbites, een combinatie van inspirerende voorbeelden van technologie in zorg en welzijn, een smakelijke lunch en een mooi netwerk van professionals waar je mee kunt netwerken.

Games for Health

Kom woensdag 12 febuari naar iXbites Games for Health. Jurriaan van Rijswijk neemt ons mee in de mogelijkheden en kansen van games in de gezondheidszorg. Hoe zet je serious games in bij zorg en welzijn? En hoe kun jij als student, professional of docent zelf aan de slag met games?

We starten om 12 uur met een intro en lezing van Jurriaan. Uiteraard is er ruim te tijd om vragen te stellen. In het tweede uur kun je zelf serious games ervaren. 

Jurriaan van Rijswijk

Jurriaan van Rijswijk ontwerpt en ontwikkelt game strategie├źn en serious games voor zorginstellingen en het bedrijfsleven. Jurriaan is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van serious games voor gedragsverandering. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar honderden serious games ontworpen en gebouwd. Jurriaan is oprichter en voorzitter van de stichting Games for Health Europe, het grootste netwerk ter wereld van mensen, bedrijven en instellingen die betrokken zijn met het onderzoeken, ontwikkelen en implementeren van games in de zorg. 

Lunch leren en netwerken

iXbites, een combinatie van inspirerende voorbeelden van technologie in zorg en welzijn, een smakelijke lunch en een mooi netwerk van professionals waar je mee kunt netwerken. 

Locatie

De Meet&Greet van Social Work, HAN Campus Nijmegen, Kapittelweg 33 Nijmegen

Programma

12:00 Intro en lezing Jurriaan van Rijswijk

12:30 Vragen vanuit het publiek

13:00 zelf serious games ervaren

14:00 Afsluiting

Meld je vandaag nog aan, het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie: Meet&Greet bij Social Work, HAN Campus Nijmegen, Kapittelweg 33, D0

Aanmelden

Meld je aan voor iXbites

Studenten, medewerkers en relaties kunnen zich aanmelden voor iXbites.

  • MM slash DD slash JJJJ