Meld je aan voor iXbites Implementatie van langdurige zorg @home

Kom 16 maart tussen 12 en 14 uur naar iXbites Implementatie van langdurige zorg @home. Drie organisaties die technologie succesvol hebben geïmplementeerd in hun organisatie vertellen hun ervaringen, hun tips en lessen die we kunnen leren uit dat wat niet goed ging. We laten ook zien hoe deze organisaties samen kennis delen via het platform van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET).

Van wachtkamer naar woonkamer en van instelling naar thuis

We horen de laatste tijd regelmatig: goede zorg voor iedereen op de juiste plek op het juiste moment is het uitgangspunt voor een goed, toegankelijk en betaalbaar zorgstelsel. Met de inzet van technologie in zorg en welzijn krijgen cliënten en patiënten steeds vaker thuis hun zorg of behandeling en kunnen ze langer thuis blijven wonen. Dat klinkt mooi maar hoe implementeer je als organisatie die technologie in je organisatie? Welke technologie kies je? Waar vind je kennis en ervaring van organisaties die je voorgingen? En hoe zorg je dat zorgprofessionals en cliënten de nieuwe technologie ook echt gebruiken?

iXbites geeft je een unieke kans om ervaringen te horen, zelf te ervaren hoe technologie werkt en te kunnen netwerken met professionals in onze regio. iXbites vindt plaats op de HAN-Campus, Kapittelweg 33 in Nijmegen. Uiteraard serveren we weer een lekkere lunch voor alle deelnemers.

We organiseren deze iXbites in samenwerking met VitaValley en deelnemers in het programma SET-up.

Meld je aan voor iXbites

Studenten, medewerkers en relaties kunnen zich aanmelden voor iXbites.

  • MM slash DD slash JJJJ