iXperium Nijmegen is weer open

Leraren konden afgelopen weken eindelijk weer met hun leerlingen naar iXperium Nijmegen komen. En ook de studenten van HAN Pabo zijn weer van de partij.

Kom met je klas

Ben je leerkracht in het basisonderwijs en wil je jouw onderwijs ict-rijker maken? Dan helpen we je graag. De activiteiten van het iXperium Nijmegen zijn gericht op inspireren, informeren, etaleren en professionaliseren. Kom langs met je klas of team en neem deel aan één van onze programma’s. Vanaf nu kun je je aanmelden voor een arrangement in het iXperium of in je eigen klas (@School). Bekijk ons programma-aanbod.

3D-pioniers

In januari starten we weer met de 3D-pioniers. Tijdens dit unieke project bouw je samen met twee collega’s van je eigen school een 3D-printer en ontwikkel je met de andere deelnemers lesmateriaal bij deze printer. Bekijk het programma.

Studenten HAN Pabo

Ook de studenten van HAN Pabo weten iXperium Nijmegen weer te vinden. Afgelopen donderdag waren alle eerstejaars (tien groepen in totaal) het iXperium Nijmegen voor een kennismakingsprogramma. En dat was dikke pret!