Meer over iXperium Nijmegen

iXperium Nijmegen is een samenwerkingsverband van de schoolbesturen Stichting Conexus, St. Josephscholen, Groeisaam Primair Onderwijs, Stichting Primair Onderwijs Groesbeek (SPOG) en Optimus, HAN Pabo, HAN tweedegraadslerarenopleidingen, KION, ROC Pedagogisch werk en iXperium.

In iXperium Nijmegen bieden wij (aankomend) leraren, lerarenopleiders en leidinggevenden inspiratie, begeleiden we hen om ict-rijk onderwijs op de eigen school te implementeren, doen we onderzoek en delen we kennis op het gebied van leren en lesgeven met ict.
iXperium Nijmegen is vijf dagen per week open voor alle scholen van Stichting Conexus, St. Josephscholen, Groeisaam Primair Onderwijs, Stichting Primair Onderwijs Groesbeek (SPOG) en Optimus en voor studenten en opleiders van de Academie Educatie van de HAN. De ruimtes, apparatuur en medewerkers zijn beschikbaar. Daarnaast komen we graag naar jouw school om een programma of training te verzorgen of om je verder te helpen bij de implementatie. De arrangementen worden begeleid door mediamentoren en studenten van HAN Pabo.

Locatie

iXperium Nijmegen
Kapittelweg 35
6525 EN Nijmegen
E: nijmegen@ixperium.nl
T: (024) 3531331