Maatwerk met boX-it

Wil jij als leraar een persoonlijk professionaliseringstraject op het gebied van leren en lesgeven met ict? Meld je dan nu aan voor boX-it; dé nieuwe toolkit van iXperium Nijmegen waarin alles zit wat je nodig hebt om je leerlingen een ict-rijke leeractiviteit aan te bieden.

Het boX-it arrangement is een kortdurend traject dat bestaat uit 3 fasen: het voorgesprek, de uitvoering en het nagesprek. In het voorgesprek ga je samen met de mediamentor op zoek naar hoe en waarom ict jouw les verrijkt en maak je een keuze welke tool/applicatie daarvoor geschikt is. Op basis van dit voorgesprek wordt de boX-it samengesteld. Als leerkracht bied je zelf de tool aan in jouw klas. Het arrangement wordt afgesloten met een nagesprek. In het nagesprek reflecteer je samen met de mediamentor of en hoe de tool jouw onderwijs verrijkt heeft en onderzoek je eventuele vervolgstappen voor verdere professionalisering op het gebied van leren en lesgeven met ict. De mediamentor is gedurende het hele proces aanspreekpunt en kan in alle fasen ondersteunen.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor boX-it via het aanmeldformulier!

Naast boX-it blijven de reeds bestaande arrangementen onderdeel van het programma aanbod van iXperium Nijmegen. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan een van onze programma’s in het iXperium of op locatie, @school: https://www.ixperium.nl/ixperiums/ixperium-nijmegen/programma-aanbod/