Nieuwe site

Vanaf 20 mei ziet www.ixperium.nl er anders uit. Nieuw logo en nieuwe kleuren maar ook een andere indeling. De iXperiums hebben een betere toegang tot programma-aanbod, besturen kunnen zich beter presenteren en ook de aangesloten opleidingen hebben ruimte om te laten zien waar ze mee bezig zijn. Ook informatie over onderzoek, projecten en bijvoorbeeld producten van designteams is nu beter ontsloten. Voor publicaties en voor producten en arrangementen van iXperiumdesignteams zijn zoekpagina’s ingericht.

Animatie voor lancering
De eerste twee weken dat we online zijn delen we via sociale media deze pagina. Het is een animatie die laat zien dat we een nieuwe site hebben. Als je deze bekijkt krijg je snel een beeld wat nieuw is. De link naar deze pagina kunnen jullie ook delen via sociale media. Deze link kun je vanaf woensdag 22 mei zelf ook delen via sociale media (we willen dinsdag 21 mei nog gebruiken om correcties door te voeren).

Redactie in wordpress – Gutenberg
Binnenkort organiseren we in overleg met de redacteuren een training. We werken nog steeds met WordPress (dus als redacteur herken je eigenlijk alles) maar we werken nu wel met de nieuwe editor Gutenberg en dat is even wennen, zeker als je geen ervaren redacteur bent.

Voor de korte termijn, geldt: als je wijzigingen hebt stuur die dan aan Justine, dan verwerken wij dat in de site.