Experimenteren

Studenten, opleiders, onderzoekers en professionals krijgen volop de kans om zelf te experimenteren in iXperium Health.

Voor je een goed beeld kunt vormen hoe je zelf technologie kunt inzetten in je eigen vakgebied is het goed om vertrouwd te raken met de technologie en zelf te experimenteren.

Studenten

Heb je een idee hoe je een device of app wilt inzetten dan kun je bij ixperium Health kijken of het werkt. Je kunt in ons lab aan de slag. We helpen je graag om de mogelijkheden van de gekozen technologie te leren kennen.

Veel studenten willen in een stage- of afstudeeronderzoek onderzoek doen naar de inzet van technologie. Onze ambassadeurs denken graag met je mee en kunnen je in contact brengen met organisaties die cases kunnen inbrengen. Je kunt devices ook (bijna) altijd lenen en meenemen naar je stage- of afstudeerorganisatie. Zo kun je direct met de doelgroep aan de slag en kijken of dat wat je hebt bedacht ook werkt. Als je devices wilt lenen dan kan dat via het studiecentrum.

Veel studenten doen ook ervaring op met technologie tijdens hun minor, bijvoorbeeld de minor Technology Meets Health. Tijdens de minor werken de studenten vanuit een vraag uit de praktijk. Ze verkennen de mogelijkheden van bestaande technologie en gaan daarmee samen met cliƫnten het experiment aan.

Docenten en opleiders

Ook docenten kunnen individueel of met het team experimenteren in iXperium Health. Zowel met toepassingen om het onderwijs te verrijken met ict en technologie. Maar ook om te experimenteren en ontdekken hoe technologie het vakgebied kan verrijken.

Professionals

Ook met professionals denken we graag mee. We faciliteren waar mogelijk bij experimenten vanuit beschikbare kennis en ervaring, inzet en ondersteuning door studenten en onderzoekers. . Heb je een vraag over een specifiek device of app laat het ons weten. We denken en kijken met je mee.

Vaak kun je materialen ook tijdelijk lenen. Tijdens de lockdownd in 2020 was onze tovertafel bijvoorbeeld bij een zorginstelling waar twee van onze studenten werken. Ook lenen professionals soms devices, bijvoorbeeld VR-brillen om in de eigen organisatie te kunnen ervaren van de kracht en voordelen van deze devices zijn.

Heb je vragen, zoek je hulp of wil je een device lenen neem dan contact op met ixperium.health@han.nl.