Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Interactieve lunchlezing bouwstenen docentprofessionalisering

maandag 28 september 2020 om 12:00 13:00

Deze maand verscheen de publicatie Bouwstenen voor effectieve docentprofessionalisering gericht op onderwijsinnovatie met ict. 28 september organiseren we een interactieve lunchlezing over deze publicatie.

Onderzoekers Anne Horvers en Dana Uerz bespreken het model met bouwstenen voor effectieve docentprofessionalisering gericht op onderwijsinnovatie met ict en wat je er mee kunt doen als ontwikkelaar van professionaliseringsaanbod, als management, als team of individuele leraar of docent. Deelnemers aan de lunchlezing bepalen zelf welke details de onderzoekers met de deelnemers uitdiepen.

Programma

In verband met coronamaatregelen is de lunchlezing online in Microsoft Teams. Na aanmelding ontvang je van ons een link. 

12:00 Digitale inloop (camera aan, geluid vanaf 12:15 uit)
12:15 Start interactieve lunchlezing
13:00 Afsluiting

Voor wie?

De lunchlezing is interessant voor iedereen die professionaliseringsaanbod voor docenten ontwikkelt of keuzes maakt welk aanbod wordt ontwikkeld of aangeboden. Steeds meer teams geven zelf sturing aan hun eigen ontwikkeling, ook voor hen is deze lezing interessant. En uiteraard is het interessant voor individuele leraren, docenten of studenten met interesse in docentprofessionalisering in het hoger onderwijs gericht op onderwijsinnovatie met ict.