Laden Agenda

Agenda

  • Dit evenement is voorbij.

OWP ICT Deelsessie: Leren reflecteren & onderzoeken van talenten voor loopbaanbegeleiding (LOB)

dinsdag 9 november 2021 om 15:00 16:00

Tijdens deze sessie ga je in gesprek met Sanne van Uden over 2 digitale tools die binnen De Leijgraaf zelf ontwikkeld zijnĀ en in hetĀ curriculum hebben verwerkt:

  • www.reflectietoolbox.nl: toolbox over hoe je reflecteren op een leuke manier in kunt zetten tijdens het onderwijs.
  • www.pakjepodium.com: toolbox over hoe je de studenten hun talenten kunt laten ontdekken en een product te ontwikkelen op het talent/de talenten zichtbaar te maken voor jezelf en anderen. 

Je leert wat over de bruikbaarheid van de tools tijdens de lessen loopbaanbegeleiding (LOB). Het uiteindelijke doel van is dat de studenten gerichte loopbaankeuzes gaan maken en dat begint met zelfbewustzijn. Aan de hand van deze opdrachten ga je meer interactief aan de slag met de studenten. Door bijvoorbeeld een zelf ontwikkeld loopbaanspel in te zetten. Er wordt een beroep gedaan op de verschillende leerstijlen van studenten. We willen dat de studenten nieuwe dingen gaan uitproberen om uit de comfortzone te stappen en vooral veel te ervaren door de doen.

Wil je meer weten over tools? Wil je er zelf mee aan de slag? Heb je tips en tops voor de verdere doorontwikkeling? Meld je dan aan voor deze deelsessie!