Meer over iXperium Arnhem

iXperium Arnhem is een samenwerking van de schoolbesturen Delta, Flores, de Onderwijsspecialisten en Proominent, HAN Pabo en het iXperium/CoE.

In iXperium Arnhem bieden wij leraren (in opleiding), lerarenopleiders en schooldirecteuren inspiratie, en begeleiden we hen om ict-rijk onderwijs op de eigen school of in de eigen opleiding te implementeren. We doen onderzoek en delen kennis op het gebied van leren en lesgeven met ict.

Kom (met je klas) naar iXperium Arnhem

iXperium Arnhem verzorgt arrangementen voor leraren (in opleiding). Bij een dag- of middagarrangement kom je met je klas naar iXperium Arnhem en krijg je een programma onder begeleiding van een mediamentor. Onze ochtendarrangementen zijn voor eigen vraaggerichte programma’s. Dit programma, dat je zelf helemaal op maat kunt maken voor jouw groep, kun je uitvoeren in je eigen lokaal of in het iXperium. Heb je bij het ontwerpen van een programma onze hulp nodig, dan staan onze mediamentoren klaar om advies te geven.
iXperium Arnhem verzorgt ook trainingen EsisB, Kurzweil en Tekst Aid en organiseert regelmatig inspiratiebijeenkomsten en evenementen.

Locatie

iXperium Arnhem
Ruitenberglaan 27
6826 CC Arnhem
E arnhem@ixperium.nl
T 06 46843427 (op maandag van 9:00 tot 14:30 en op dinsdag en donderdag van 9:00 tot 17:00 bereikbaar)