Programma aanbod

Het aanbod van het iXperium Arnhem is ingedeeld in vier onderdelen en zeven verschillende thema’s. Deze zeven thema’s vormen samen de rode draad in ons aanbod en geven aan hoe breed de wereld van educatie en ict is. De thema’s zijn gekoppeld aan de vraag wat je wil gaan doen met educatie en ict.

De tegels met ‘Bezoek het iXperium’ zijn bedoeld voor leraren en studenten die met hun groep een programma willen volgen in ons iXperium. Wil je activiteiten organiseren in je eigen groep en heb je materialen of advies nodig, zoek dan onder ‘iXperium bij jou op school’. Hier staan ook lesideeën die je direct in je groep kunt toepassen.

Wil je meer weten over één bepaald thema of ben je juist op zoek naar nieuwe materialen en hoe deze werken, kijk dan bij ‘Verdieping’. Onder ‘Training en events’ kan je het actuele scholingsaanbod vinden, maar ook de inspiratiebijeenkomsten die we aanbieden. Al onze diensten worden voor medewerkers van aangesloten scholen en voor studenten van de HAN Pabo kosteloos aangeboden.

Jonge kind op school
Groep 1 t/m 3

Jonge kind op school

Trainingen & Events
Leraren, docenten en studenten

Trainingen & Events

Robotica verdieping
Groep 1 t/m 8

Robotica verdieping

Robotica op school
groep 1 t/m 8

Robotica op school

Programmeren op school
Groep 1 t/m 8

Programmeren op school

Kunst in het iXperium
Groep 3 t/m 8

Kunst in het iXperium