Programmeren

Een computer voert taken (=programma’s) uit in de volgorde waarin de commando’s staan. En de computer doet ook precies wat in de commando’s staat. Niets meer, en niets minder.

Do it yourself – Virtual Reality

Zelf een virtuele omgeving creëren en daarmee mensen informeren of amuseren? Een bedrijf helpen zich virtueel te profileren? Na deze workshop behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.

3D printen – basis

In deze basisworkshop 3D-printen leer je zelf printen met onze driedeebox/up-studio printers. Ook als je nog nooit een 3D tekening op een computer gemaakt hebt is dat geen probleem.

Personal Branding – Vlogtraining

In deze workshop leer je een succesvolle vlog te maken en krijg je tips en handvatten hoé je dit doet. Je leert en maakt vervolgens een vlog waarin je je zelf “promoot” en waarin je vertelt over je opleiding en/of (mbo-) loopbaan tot nu toe en in de toekomst.

Werken met green screen

Met een Green Screen en een daarvoor bestemde app filter je in een beeld alles wat groen is weg. De app vervangt het groen door een door jouw gekozen afbeelding of video. Op deze manier kun je de achtergrond / het beeld helemaal zelf samenstellen en manipuleren.

Personal Branding – LinkedIn

Alles wat je digitaal en in de openbaarheid doet, werkt mee aan je ‘personal branding’. LinkedIn is daarbij een belangrijk digitaal platform.