Online Meetup: “Van goed idee naar implementatie. Duurzaam innoveren, hoe doe je dat?”

Schrijf je nu in voor de online meetup hierover op 26 mei 2021.

Ook nu het onderwijs veelal op afstand plaats vindt, staat de innovatie in het onderwijs niet stil. In verschillende samenwerkingsverbanden werken mbo’s samen met partners. Hierbij ontstaan mooie opbrengsten en wordt veel geleerd door deelnemers. Maar hoe breng je de opbrengst en het leerrendement verder in de organisaties?
De partners van de Gelderse Professionaliseringsagenda en de MBO Onderzoekswerkplaats gepersonaliseerd leren met ict hebben hun krachten gebundeld en nodigen je uit voor hun tweede gezamenlijke online meetup op 26 mei 2021.

Tijdens de meetup gaan Loek Nieuwenhuis (lector van het kenniscentrum Kwaliteit van leren van de HAN) en Ben Geerdink (voorzitter college van bestuur van Rijn IJssel) met elkaar in gesprek over het implementeren van opbrengsten in het mbo.
Aansluitend kun je met docenten van meer dan 10 designteams in gesprek over de vraagstukken op het gebied van gepersonaliseerd leren met ict waar ze mee bezig zijn. Ga met ze in gesprek, geef feedback of kijk wat je van ze kunt leren. Wie weet zit er ook een oplossing voor jouw vraagstuk bij!

Aanmelden

Meld je nu alvast gratis aan via de CvI online databank. Enige tijd voorafgaand aan de meetup krijg je dan een mail met de mogelijkheid om je voor 2 interactieve dialoogsessies. De sprekers zijn op het moment bezig met het maken van een korte pitch per sessie op basis waarvan je dan je keuze kunt maken.

Graag tot 26 mei online bij de meetup!