Programma’s op maat

Heb je een idee voor een les met ict, die met je klas zou willen doen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen we je graag om die te realiseren. Je krijgt dit semester ruim baan om in het iXperium Arnhem een eigen programma uit te voeren

Dat kan naar aanleiding van een teambezoek zijn, als vervolgactiviteit van een schoolbezoek, als opdracht voor een student of spontaan. De programmaleiders, mediamentoren en beheerders helpen bij het ontwerpen en eventueel bij de uitvoering van het programma. Je kunt met behulp van een mediamentor en uitgaande van onze devices een heel eigen programma ontwerpen, maar je kunt ook bestaande programmaonderdelen gebruiken. Deze zijn binnenkort op onze website te vinden, met daarbij een lijst van de benodigde devices en lesbrieven en instructies. We noemen deze online ondersteuning ‘Dichtbij op afstand’.

Heb je interesse? Neem dan gerust contact met ons op via Arnhem@ixperium.nl of raadpleeg onze website voor meer informatie. Ook voor al jouw inhoudelijke vragen op het gebied van leren en lesgeven met ict kan je hier terecht.