Save the date: 29 september 2020

De Gelderse mbo’s, de HAN en de MBO Onderzoekswerkplaats Gepersonaliseerd leren met ict hebben hun krachten gebundeld. Samen organiseren we een gratis online kennisdelingsbijeenkomst op 29 september 2020 van 15:00 – 17:00 uur.

De Gelderse mbo’s, de HAN en de MBO Onderzoekswerkplaats Gepersonaliseerd leren met ict willen tijdens deze online bijeenkomst op 29 september 2020 van 15:00 – 17:00 uur laten zien wat de kracht van onze samenwerking is. Laten zien wat we hebben bereikt, waar we nog middenin zitten en natuurlijk ook waar we nieuwe mogelijkheden zien. En dit willen we doen samen met jou!

We zijn daarom druk bezig om een mooi en interactief programma op te stellen. Er zijn al een aantal mensen die hiervoor hun medewerking hebben toegezegd. Het belooft een interessante middag te worden! Denk hierbij onder andere aan een bijdrage door Marijke Kral (lector leren met ict, HAN). Een interview met Anja Hagenaars (directeur Economie, ROC Nijmegen) over hybride leeromgevingen. Een bijdrage van Renske Posthuma (ROC A12, winnaar mbo onderzoeksprijs 2019/2020). Maar ook de opbrengsten van de monitor leren met ict, interessante bijdrages van onze kennisgroepen Leren en lesgeven met ict en Beroepsgerichte didactiek, iXperiumdesignteams bestaande uit mbo-docenten, onderzoekers en de lerarenopleiders van de HAN.