Voor studenten

Studeer je aan de HAN Pabo, TGLO, of volg je de AD-PEP? Ben je nieuwsgierig naar wat het iXperium voor jou kan betekenen? Op deze pagina vind je alles over bezoeken, uitleen, materiaal, lesvoorbeelden en nog veel meer.

Leren en lesgeven met ICT is een belangrijk en actueel thema in het onderwijs. Het stelt andere eisen aan leraren en vraagt nieuwe competenties en vaardigheden van leraren. Daarom heeft de HAN Pabo en HAN TGLO een set competenties Leren en lesgeven met ICT vastgesteld. Afgestudeerden van de HAN Pabo en de tweedegraads lerarenopleidingen beschikken over de eindkwalificaties leren en lesgeven met ICT.

Studenten van HAN Pabo, TGLO en AD-PEP gebruik maken van het iXperium. Zij kunnen hier experimenteren met nieuwe ICT-toepassingen, inspiratie opdoen, zelf een les geven aan hun stageklas in het iXperium en materiaal lenen.

Materiaal lenen

Studenten en medewerkers kunnen verschillende materialen lenen. Benieuwd naar het materiaal dat je in het iXperium kunt vinden? Hier vind je handleidingen, lesidee├źn en literatuur.

iXperium Arnhem
Ruitenberglaan 27, Arnhem
Reserveren en lenen via de balie van het studiecentrum

iXperium Nijmegen
Studiecentrum I/O-gebouw
Kappitelweg 35, Nijmegen

  • Je doet dat minimaal 2 weken van tevoren.
  • Je krijgt per mail een bevestiging van je reservering. Pas dan is je reservering definitief en word je materiaal klaargelegd.
  • Materiaal haal je op en lever je in bij de balie van het iXperium