Professionaliseren

iXperium Health verzorgt voor alle partijen professionaliseringstrajecten.

Voor opleidingen op bachelor en masterniveau adviseren we bij de ontwikkeling van technologie in delen van het onderwijs. Onze ambassadeurs ontwikkelen samen met de specialisten uit de opleiding nieuw ict-rijk onderwijs waarin studenten uitgebreid kennis kunnen maken met ict en technologie.

Voor docenten ontwikkelen we op teamniveau professionaliseringstrajecten.

Professionals uit ons werkveld adviseren we over professionaliseringstrajecten die ondersteunend zijn aan de implementatie van technologie in zorg en welzijn. Hierbij kun je denken aan inspiratiesessies voor professionals, leertrajecten voor voorlopers binnen teams.

We verzorgen ook masterclasses voor leidinggevenden over de implementatie en borging van technologie. We ondersteunen bij de ontwikkeling van leertrajecten en maken waar mogelijk gebruik van reeds ontwikkelde opleidingsprogramma’s en instrumenten. Professionals kunnen bijvoorbeeld een zelfscan digitale vaardigheden doen. De scan brengt de digitale vaardigheden van professionals organisatiebreed in beeld wat de bewustwording op dit thema vergroot en aangrijpingspunten geeft voor het te starten leertraject.

Wil je met jouw organisatie aan de slag? Neem dan contact op met ixperium.health@han.nl ixperium.health@han.nl.