Agenda

iXkidz Arnhem

Kom ook naar de iXkidzdagen in het iXperium Arnhem en ga mee op digitale ontdekkingstocht! Ontdek de gaafste en nieuwste gadgets in het iXperium, ervaar een andere wereld met VR, maak je eigen muziek in onze studio of kom bouwen en programmeren met LEGO Spike en Mindstorms.

iXbites Implementatie van langdurige zorg @home

Op welke manier bereiden de zorgprofessionals van nu én van de toekomst zich voor op de nieuwe manier van zorgverlening? We denken dan aan persoonlijke zorgverlening, met behulp van technologie om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. En persoonlijke zorgverlening waarbij de zorgprofessional zelfverzekerd en vanzelfsprekend e-health inzet als onderdeel van de eigen zorgactiviteiten. Hoe implementeer je als organisatie die technologie in je organisatie? Welke technologie kies je? Waar vind je kennis en ervaring van organisaties die je voorgingen? En hoe zorg je dat zorgprofessionals en cliënten de nieuwe technologie ook echt gebruiken?

iXbites Virtuele zorg: ver van mijn bed?

Kom 7 november naar iXbites en leer alles over virtuele zorg. Ervaar zelf hoe dat werkt. Wat doen patiënten thuis zelf? Hoe ziet je werk als verpleegkundige er uit in een virtueel zorgcentrum? Tijdens iXbites ga je zelf actief aan de slag. Op basis van een patiëntcasus en klinisch redeneren bepaal je zelf hoe de virtuele zorg er uitziet.

Webinar AI technologie en data in onderwijs

Over AI in onderwijs wordt veel gepraat in Nederland. Hoe staan wetenschappers hier tegenover? Wordt er al nationaal of internationaal onderzoek gedaan? En welke kennis leverde dat dan op? AI technologie en duurzaam omgaan met data is een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van AI voor onderwijs. NOLAI inventariseert welk onderzoek wordt gedaan. Tijdens dit webinar van NOLAI praten Kilian Geryszewski (Teacher in Residence) en Job Doesburg (onderzoeker) je bij. Wat is de stand van zaken?